Националът Симеон Славчев ще премине в отбора на женените мъже. Халфът на "Лехия" (Гданск) се е сгодил за половинката си Сара Маринова, съобщава "България Днес".

Футболистът, който е собственост на "Спортинг" (Лисабон), паднал на колене пред манекенката наскоро. Това се случило по време на романтична вечеря. Той задал съдбовния въпрос, държейки в ръце красив пръстен с диамант. Сара не се чудила дълго и побързала да каже "да" на любимия си. Тя вече се похвали с годежния си пръстен в инстаграм, където събра куп харесвания от приятелите си.

Поне засега двамата не са споменавали за това дали са избрали дата за важния ден. Със сигурност ще искат да е през лятото. Славчев и половинката му са заедно от около година. Преди това Симеон делеше живота си с друга красавица - Яна Джизова. Халфът и софиянката се разделиха през миналата година.

Скоро след това той започна връзката си със Сара. Двамата са лудо влюбени, като бившата баскетболистка бе с него и в Кипър през пролетта. След това го последва в Лисабон, а сега е в Гданск. Беше плътно до него и по време на петте месеца, в които той се възстановяваше от тежка травма.

Маринова е бивша баскетболистка и настояща моделка. Тя тренира цели 18 години в баскетболната зала. Играла е за "Академик", ЦСКА и НСА. Била е националка до 19 години, като е пробвала късмета си и в Испания, където се е представила също много успешно. Въпреки това тя решава да се завърне в България. От игрището попада в модния свят, където също е много желана.

„Попаднах там съвсем случайно. Един човек ме видя и ме хареса“, споделя по този повод хубавицата. За Сара се знае още, че е привърженик на умерените пластични операции, както и на здравословното хранене. При все това обича да готви и изненадва с нещо вкусно гаджето си всеки ден.

"Любимият ми футболист е Лео Меси, а като мъж са много. От баскетболистите ми харесва Леброн Джеймс", споделя Сара Маринова, чиито любими отбори са ЦСКА и "Барселона".

TrafficNews.bg