Казвали са ми, че съм педофил. Така отговори на въпроса на журналиста Мартин Карбовски "кое е най-обидното нещо, което си чувал за себе си" 63-годишният Николай, който стана известен чрез социалните мрежи заради връзката си с 19-годишната Верджиния.

Срещу него е имало сигнал в прокуратурата, разкри Николай пред БиТиВи. "Аз бих искала да се омъжа за него", казва Верджиния, а Николай допълва, че рано или късно това ще се случи. Във фейсбук имат общ профил, който се казва "Семейство Костови". Най-важното обаче сега било Верджиния да завърши училище.

Момичето признава, че би искала да има деца от 44 години по-възрастния си приятел. Той е първата й любов и Вирджиния е убедена, че ще е и последната. 63-годишният Николай нямал проблеми с ерекцията и двойката правела секс, ако не всеки ден, то поне през ден.

Николай се запознава с Верджиния покрай родителите й. Впоследствие всичко прераснало в едно голямо приятелство, а то - в любов. "В края на миналата година нещата станаха сериозни. Тогава дружбата ни стана хармонична, допълваме се във всичко и сме почти неразделни. Нашето общество е стерилно", разказва Николай.

"Когато бях на 17 години, усетих, че може да сме повече от приятели, той ме привлече като мъж", твърди Верджиния. "Погалих я като жена на рождения й ден, когато навърши 18, танцувахме, тя се отпусна, бяха паднали задръжките от това, че не е пълнолетна", твърди Николай и признава, че никога не е вярвал, че ще има такава връзка.

"Приятно ни е да сме заедно, има абсолютна хармония между нас, много приятно е чувството, че има някой човек, който те разбира. Не смея да го кажа, но това е любов", разказва още Николай. Той твърди, че сега двамата дават пример на други подобни двойки, които се страхували да афишират връзката си.

TrafficNews.bg