Продуктът за отслабване на Ваня Червенкова BEVARED влиза в каталога на "Christian of Roma"!  Иновативният продукт е разработен въз основа на популярната диета на бизнесдамата и вече е помогнал на хиляди души.

BEVARED е продукт за редукция на телесната маса, съдържащ 8 сертифицирани природни екстракта. Приемът му не изисква лекарско наблюдение, това е последно поколение хранителна добавка.

„Включваме продукта в портфолиото си не само поради изключителната му популярност, а и защото смятаме, че именно салоните за красота, а не аптеките, са най-подходящото място за неговата дистрибуция”, коментират от  "Christian of Roma".

В най-скоро време BEVARED и Ваня Червенкова ще предложат и нов продукт за красота - уникална формула с най-високата концентрация на първокласен рибен колаген, който също ще се предлага ексклузивно отново от "Christian of Roma".

Сега предлагаме на вашето внимание първия продукт - BEVARED Diet, който е подходящ за употреба и от двата пола и доказано подпомага редукцията на теглото. Продуктът е подкрепен с масирана рекламна кампания в социални мрежи, интернет сайтове, печатни медии - вестници и списания, радио. Тоест освен полезен и здравословен, той е и модерен lifestyle продукт.

*Рекламна публикация

TrafficNews.bg