Christian of Roma Group ви кани да се потопите в един по-различен свят. По-чист, по-естествен, по-красив. Новият проект на фирмата, притежаваща най-мащабната мрежа от търговски представители и дистрибутори за фризьорски и козметични салони в България, се нарича BioSalon! Първите 15 биосалона в страната вече са факт.

В резултат на задълбочен научен подход към създаването на нови и интересни проекти, Christian of Roma предлага нова формула за салоните за красота. Тази концепция е внимателно проучена и внедрена, за да може на практика максимално да се възползваме от положителната енергия на природата.

Мисията на биосалоните е да се създаде една концентрация на благополучието, което се основава на концепциите за релаксация, радост и хармония в интериора, създавайки нов тип красота: красотата, родена от природата! Професионалните умения, уникалните съвременни технологии, методики и оборудване не само създават приятно впечатление, но и вътрешен комфорт за тези, които искат максимума за собственото си здраве и красота!

И така, какво точно е Биосалонът за красота и здраве?

Биосалонът за красота и здраве - това е салон за красота от ново поколение, това е млада изключителна формула, в резултат на по-задълбочено проучване на качеството като цяло. Красотата на косата, здравата кожа и тяло и, разбира се, здравият дух – това е основната цел на BioSalon.

Елементите на този проект гарантират пълно активиране на всички енергийни сили. Това е оазис на комфорт и удобство, формула на младостта и свободата, събуждаща чувствата на клиента. Удоволствието на клиентите на салона е гарантирано от релаксиращата среда, природните, естествени биоматериали, препарати и продукти от най-високо качество, най-новите съвременни технологии в работата и индивидуален подход към всеки.

Основната разлика на Биосалона е използване на уникални програми и методи за възстановяване на структурата на косата и скалпа с помощта на професионални, екологично чисти козметични продукти, които се основават на естественото, а не на химически компоненти. Казано кратко: Здраве и красота по естествен начин!

В страната вече са факт и първите стилисти, които избраха да направят своя биокът в салона си със серията InSight на Rolland! Защото посланието на Christian of Roma с този проект е стилистите не да си сменят изцяло политиката на салона, не да си променят цялата продуктова гама, а да си направят едно биокътче. Освен всичко, с което работят, да си имат едно кътче, в което всичко да е вдъхновено от природата. И ако той – фризьорът, вече е узрял, има съответната философия, може да превърне целия салон в Биосалон.

В момента специалистите от Christian of Roma полагат усилия да променят нагласата на българските стилисти, да култивират съзнанието им. Все още у хората се чувства недоверие към това кои продукти са био и кои не. В тази посока е необходима много информация и много работа. Защото биопродуктите са продуктите на бъдещето. Защото технологично всички компании започват да се развиват в тази посока. Най-важното в тази концепция е да бъдем здрави – и не само клиентите и техните коси, но и тези, които се грижат за тях - фризьорите. 90% от фризьорите забравят, че те работят с тези продукти и ако всеки ден миеш коси, нанасяш бои – всичко това влиза през кожата или дихателните пътища.

Идеята на новия проект на Christian of Roma - освен това да бъдем здрави – е да запазим и средата, в която живеем – и в салоните, и глобално в цялата планета. Когато има био разградими опаковки, а течностите, които са вътре в продукта, не замърсяват околната среда допълнително с химикали, защото също се разграждат; Когато се отглеждат и извличат фитологични съставки и етерични масла, които се използват във формулите на предлаганите нови продукти; Когато се предоставят на клиентите артикули без наличието на химически или токсични вещества; Когато теренът, от който се извличат съставките, е поддържан винаги жив и естествен… тогава да се запази биологичното и екологичното равновесие за нас и поколението след нас става съвсем възможна мисия.

Фирмата, която предлага тези биопродукти, е Rolland. А концепцията на Rolland Bologna е изцяло вдъхновена и подчинена на опазването на околната среда – от продукта до опаковките и целия производствен процес. Предлагат се две серии на Rolland: InSight и Hergen – eдинствените в България такъв тип козметични продукти, които са сертифицирани като био. А фабриката е една от 9000-те в целия свят, която има такъв щемпел. Т.е. сериите, които предлага Christian of Roma на пазара, нямат аналог на българския пазар.

В този смисъл сертификатът за качество, който дава Christian of Roma, гарантира на клиента крайния резултат. От фирмата се надяват много скоро биосалоните в България да стигнат цифрата 100. Предстоят много семинари в цялата страна, упорита разяснителна работа, промяна на нагласи и всичко това – вдъхновено от природата, със страст към косата!

TrafficNews.bg