Един от най-известните диджей - DJ Monoir, взриви с хитовете си клутовия клуб W Garden. Пловдивчани изпаднаха във фурор още с първата поява на музиканта, а настроението се запази до ранните часове на нощта. Най-големите купонджии и бохеми под тепетата от рано бяха в любимия на пловдивчани клуб.

Румънският диджей и продуцент е новата супер сензация на клубната сцена, който за кратко време покори чартовете у нас и в чужбина. Само за няколко месеца музиканта стана любимец на българите. Това бе причината билетите за шоуто да бъдат разпродадени за нула време.

Самото парти бе организирано перфектно. Стилни дами и господа напълниха на макс също толкова стилното заведение. Размазващото парти остави доволни всички клиенти на W Garden.

Тази вечер предстои още едно горещо парти – Yellow night със специални гости DJ Rocco и MC. Mickey , а момичетата от балет W Ladies ще побъркат с перфектните си тела и танците си гостите на W Garden.

Култовият клуб се превърна в любимо място както на пловдивчани, така и на гостите на града. W Garden получи номинация за Клуб на годината в първите по рода си лайфстайл награди „Paradise Lifestyle Awards. Най-добрият клуб в Пловдив ще се бори в една категория заедно с „Megami”, „Club 33”, “Galaxy Club” и “Plazza club”.

Всеки, който иска да подкрепи W Garden, може да го направи ТУК!

TrafficNews.bg