Искате да организирате тематично парти, което да изненада дори вас самите? Искате това да се случи в Пловдив, да има добра кухня, приятна музика и хубава атмосфера? Е, вашето място е Raffy – Bar & Gelatо. Независимо дали става въпрос за някои от класическите празници – рожден или имен ден, или искате нещо-нестандартно - от любимия на много пловдивчани ресторант ще се погрижат.

Украсата е от заведението и е за тяхна сметка, към това може да прибавите и торта на всякаква тема, която освен с визията си, ще впечатли и с вкуса си. Тъй като най-важното за персонала на Raffy – Bar & Gelatо е клиентите да бъдат доволни, от заведението ще направят и 10 % отстъпка за Вашето тържество.

Резервация може да бъде направена онлайн или през Фесйбук страницата на заведението. Дори да нямате конкретно желание за ваше собствено парти, а искате да си изкарате добре, от Raffy организират тематични партита в петък и събота с DJ, отново със запазената марка на заведението – превъзходна кухня, приятна атмосфера и добра музика.

Управителите препоръчват, ако сте решили да посетите някое от партитата да си направите резервация, тъй като интересът е изключително голям.

Когато клиентът не може да отиде при Raffy, Raffy отива при клиента. Ресторантът предлага и първокласен кетъринг, независимо дали става дума за фирмено парти, делова среща, изложба и всякакво събитие, на което е необходимо да присъстват първокачествени питиета и храна, както и добро обслужване. Редица институции в Пловдив вече се довериха на Raffy за своя кетъринг.

Макар че стартира наскоро, обедното меню на Raffy – Bar & Gelatо се превърна в едно от най-предпочитаните в града. Неповторимото в обедното меню е, че всяка седмица кухнята е тематична от най-добрите европейски вкусове, плюс по-важното – изборът на клиента. Последните седмици от ресторанта използват меню, което са харесали клиентите най-много през последния месец. На него може да се насладите всеки ден от 12.00 до 15.30 часа.

Ако искате да знаете какво ще има следващата седмица може да го строите на страницата ни във Фейсбук, където се публикува предстоящото меню. Ръководството на ресторанта е помислило и за тези, които не могат физически да дойдат на Главната улица, но искат да похапната от вкусотиите на Raffy – Bar & Gelatо. В сайта БГ МЕНЮ те могат да си изберат от менюто на заведението, което ще бъде доставено на посочения адрес в рамките на 45 минути.