Вторият етап от снимките на късометражния филм „Един живот“  / ONE LIFE / приключи вчера. Той се снима в Пловдив , негов режисьор е бизнесменът и бивш автомобилен състезател Георги Стефанов, известен като Жоро Визиото.  Лентата ще покаже колко смъртоносна може да бъде  комбинацията скорост – адреналин.

Сценарият е с класическите елементи на холивудски екшън - тунинговани коли, тунинговани жени, любов и фатален край. Красива пловдивчанка излиза на клуб с приятелки и става обект на ухажване от страна на напорист баровец. Звъни за помощ на приятеля си, той пристига и разбира  се следва хубав уличен бой. В скандала се намесва дилър на улични гонки и им предлага да решат спора си по „по-модерен начин“ – да се състезават с колите си. Двамата залагат джобните пари и автомобилите си  и състезанието започва.

В ролята на нахалния баровец ще видим пловдивския пилот Костадин Щерев - Шпльоки, арх. Божидар Карапанов  ще играе „приятелят“ на фаталната жена, Теодора Христова – Тери. Ивайло Янаджиев е дилърът, който вкарва двамата съперници в играта. 

Щерев се състезава със собственото си Субару Импреза, а архитектът е с тунинговано БМВ. Снимките започнаха снощи пред „W Garden“, където бе разположен внушителен автопарк, включително и болидът, с който се състезава Владимир Арабаджиев.

В снимките се включи и 4-годишната Ванеса Траянова, която също има роля във филма.

Вторият етап бе изключително динамичен и в него Божо Карапанов  се вживява в ролята на истински "стрийт-рейсър". Архитектът показва и  завидно актьорско майсторство в  диалоговите сцени.

Теодора ( Тери) се справя отлично в ролята на гаджето на Божо ,  демонстрирайки цялата гама   задължителните женски номера , заради които мъжете губят ума и дума. Звездата обаче си остава Шпльоки , който си остава шампион и зад камерата. Показва 100% контрол върху автомобила, свирене на гуми и уникални дрифтове.

Операторът е използвал 14  ъгъла на заснемане на сцените  и най-модерна техника. Между първия и втория етап от снимките Стефанов е бил на курс в студията на UNIVERSAL в Орландо, където той твърди, че е преобърнал мисленето си , а наученото ще използва при монтажа на сцените.

TrafficNews.bg