Пристрастените! Това парти в Plazma Garden няма да бъде пропуснато от феновете на хип-хопа и RNB музиката. На пулта ще бъде DG George, който загря сериозно миналата седмица на лайфа на Миро.   

На 7-ми(петък) зад пулта  на Plazma Garden,заедно с Георги Зайков (тромпет) ще застанат DJ Max и DJ DANNY, за да изпълнят градината с класен house саунд.  

Резултатът от комбинацията между тримата е обединение на класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд. Можем да го определим единствено като уникално, защото дарява публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на house музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо. 

Tалантливите диджеи Max & Danny са част от Ellecrtica Recordings. Георги Зайков е отличен тромпетист от пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. Освен на тромпет, той свири и на китара. Георги е част от групата NONAME, известна с акустични кавъри с нов аранжимент на много известни парчета от Рок,Поп,Евъргрийн и Българската сцена. 

Успешният тандем между DJ DANNY и DJ MAX,подкрепен с невероятния звук на тромпета на Георги ще ви накара да се почувствате страхотно!

В събота (8.07) на сцената ще бъде стихията в клубната хаус музика- Веси Попова. Чаровната брюнетка, която освен от  сцената, феновете познават от от сериала "Столичани в повече" в ролята на секретарката Деси, впечатлява с глас и фигура. 

TrafficNews.bg