Някой ги наричат заразно зло, други пък често ги виждат в мокрите си сънища.  Младите и сексапилни дами, които виждаме в ежегодните конкурси  „Miss Playmate“. Някои от участничките в най- -одумвания конкурс прелитат като лястовици през страниците на „мъжката Библия“ -Плейбой, а за други конкурсът е трамплин към пътя на славата и парите.  Памела Андерсън, Анна Никол Смит, Джени Маккарти и още, и още, и още... звезди са тръгнали именно от страниците на Playboy. 

Пловдив и Пазарджик са двата града , от който са излезли най- много плеймейтки.  Дали защото по нашите ширини дамите са по-разкрепостени или пък успехът се дължи на големият брой клиники за пластична хирургия , не е ясно. Така или иначе тези дами продължават да са по страниците на списанията , по рекламите или събират погледите  в различни тв формати.TrafficNews.bg  ще ви върне няколко години назад , когато Николета бе блондинка от Кючука, а Русата и Черната Златки бяха с руса и черна коси.  

Мари Вачева -най- разкрепостената

Пловдивчанката Мари Врачева е една от първите, които се появиха на страниците на българския плейбой.  38-годишната бивша танцьорка и  фотомодел се е  снимала се е в много рекламни и музикални клипове. Наричана е „най-разкрепостената българска плеймейтка. Мари е бивша съпруга на Веселин Вачев - ексфутболист на “Левски”, “Славия” и “Черно море”, от когото има 16-годишна дъщеря. В момента живее във Виена с настоящия си австрийски приятел Мартин.

Николета- от Кючука до Милано и назад

Николета Лозанова е българската плеймейтка , пожънала най- голяма слава. Не че пътят й не е осеян с тръни, но тя продължава да го следва неотклонно,  без да се интересува от камарите клюки , които я съпътстват. Най- важното е името й да не слиза от новините! Без значение дали за нея се говори като ТВ водеща или като любовница на поредния футболист.  Русата амбиция измина дълъг път от Кючук париж до Италия и назад , а пухкавото миньонче се превърна в спираща дъха брюнетка. 

Разбира се , като всяка уважаваща себе си плейметка не пропусна да се ожени за футболист, но от миналата година пловдивчанката отново е свободна.

   

 

Русата Златка - кръстница на цяло поколение кифли

Пазарджиклийката Златка Райкова, която стана Мис Плеймейт 2007 отстъпва със съвсем малко на Николета.

Първото "златно момиче" на Playboy, както я наричат, дълго време се носеше на вълната на популарността си, а името й се превърна в символ на цяла прислойка момичета, които разчитат на тялото  и визията си, за да получат това , което желаят.  През последните две години обаче Райкова направи остър завой в кариерата си и се опитва да се раздели със скандалния си имидж. Потъмни косата си / първа стъпка/ , започна сериозна влръзка с ММА боец / втора стъпка/ и развива своя модна линия /трета стъпка/

"Аз съм най-успешната Playmate", твърди Златка и добавя "около мен вечно се шуми“.

Черната Златка - от Плейбой до Майка Тереза

Съименицата й Златка Димитрова, която бе Мис Плеймейт 2009 , също даде сериозен принос в за популаризирането на понятието  „Златки“ . Брюнетката е от Бургас, която събираше погледите на плажуващите на къмпинг „Смокиня“ , където се печеше по монокини,  се появи в много фотосесии, а след това стана и централен герой в риалитито „ВИП Брадър“   

Беше корица на  Maxim и други мъжки списания, а също така участва и в риалити шоуто на Слави "Бягство към победата".  През последните години обаче Златка рязко смени имиджа- вече е руса, а вместо по страниците на списанията, тя може да бъде забелязана на първа линия на различни благотворителни събития.

Хубавата Елена -Мис Пепеляшка

Другата  пазарджиклийка Елена Кучкова, която победи в миналогодишния конкурс е била  танцьорка в еротично шоу и бакалавър по стопанско управление. Освен това помагала на родителите си в семейната ферма. За последното признава, че не е нейната страст. Хубавата Елена бе активен участник в риалитита „Мис Пепеляшка“ и „ВИП Брадър“ , а след това клюкарските вестници се съсредоточиха върху интимния живот на плеймейтката и връзката й с политик от ДПС.

Антония Иванова- "Моет" и силикон!

Футболната съпруга Антония Иванова също е сред градските легенди. Тя роди син на футболиста Дани Кики, но до сватба така и не се стигна. Знойната Антония обаче завинаги ще остане в сърцата на феновете.  Съдейки от постовете й във Фейсбук хубавата Антония явно е преживяла раздялата с футболиста и сега е в прегръдките на софийски баровец. „Моет“ и силикон! Класика в жанра. 

TrafficNews.bg