Пищна сватба вдихнаха вчера самбистът Иван Запрянов-Зулата и дългогодишната му приятелка Мария Трендафилова. Лудият купон се развихри в хотел "Марица", а след това сватбарите се преместиха в клубовете "Планета" и "Галакси". Партито,бе разгорещено от фолк звездата Ивана, след което всички се качиха по масите и столовете.

Кум на Иван и Мария стана синът на пловдивския бизнесмен Атанас Търев- Кирил, а кума приятелката на булката Стефана Янева. Един от шаферите- боксьорът Арман Хакобаян показа завидни умения по ръченица и умело надигра кумата, която се опитваше да му отмъкне тортата.

Иван и Мария живеят на семейни начела и вече си имат и 6-годишен син. Зулата  се занимава със самбо, джудо, бокс и муай тай. От няколко години не е на ринга, заради контузия. През юли 2013 година той и Борислав Иглев организираха голям ММА–турнир в Пловдив. Той членува също така и в партията на Николай Бареков- България без цензура.

Мария пък е бивша танцьорка от балет "Електра". На сватбата тя също не пропусна да покаже таланта си и впечетли гостите с уникален танц.

Булката показа как се играе Мамбо...

Ивана определено знае как да вдига градуса на купона...

Ето я и кумата- Стефана Янева...

Сватбено селфи...

Моминското парти...

Младоженецът, заедно с лидера на ББЦ Николай Бареков...

Красивата булка заедно със сина си...

Още новини ТУК

TrafficNews.bg