Екссъпругът на Николета Лозанова, футболистът Валери Божинов, откри сезонът на Слънчев бряг.  Той се впусна в нощния живот в актуалния клуб Bedroom Beach.

Спортистът се появи в мъжка компания, в която бе забелязан и бившия му колега Славчо Тошев. На грандиозното парти бе забелязана и друга футболна емблема – Даниел Боримиров. В непосредствена близост до него се забавляваше и Красьо Черния със солидна охрана. 

Сред гостите имаше и много пловдивчани, а в компанията на Божинов и Славчо Тошев бе забелязана и пловдивчанката Габриела Якуб. За съжаление на ухажорите си обаче, младата дама е била с приятеля си. 

Снощи бе даден  старт на летният сезон на Bedroom Beach! Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това се появи на сцената в една златна рамка,  обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach.

Днес партито продължи с много просеко на плажа пред клуба.

TraffivNews.bg