Сред звездните абитуриенти тази година бяха и представители на пловдивския футболен клуб „Ботев”. Четирима представители от отбора на „канарчетата” поляха завършването си. Това са Наско Милев, Валентин Томов, Мартин Димитров и Серкан Юсеин.

Пръв по червения килим мина Мартин Димитров. Младежът е възпитаник на СОУ „Паисий Хилендарски”. Той събра приятели и роднини в бирарията на Дома на младоженците, от където потегли с чисто новия Мерцедес S-класа към хотел Тримонциум. Мартин се появи на бала си със синьо сако, бял панталон и бяла папионка. Мартин вече може да се похвали с първия си професионален договор с Ботев Пловдив.

Валентин Томов е другият футболист от отбора на канарчетата, който отпразнува своето завършване. На 24-ти май той и съучениците му от Английската гимназия отброиха от едно до дванадесет пред хотел Новотела, като младежът бе с небрежен, но стилен вид. Валентин Томов е роден на 14 май 1996г. в гр. Пловдив и играе като халф в клуба на „жълто-черните”.

На 25-ти май Серкан Юсеин също посрещна края на своето гимназиално образование. Заради натоварените си тренировки, младежа събра предварително близки и приятели, за да отпразнуват абитуриентската му на 17-ти май в ресторант Айсберг в Кючука. Той избра спортно-елегантен стил – сако и дънки.

Наско Милев пък от своя страна загърби славата и суетата и дойде пред Новотела не с лъскав автомобил, а с Алфа Ромео 169. На 26-май младата надежда на Ботев посрещна гостите си в ресторант Айсберг. Той заложи на елегантен стил, като най-открояващият се аксесоар бе червената папионка, както и кърпичката в същия цвят.

А как посрещнаха своя бал принцесите на Пловдив вижте ТУК

TrafficNews.bg