За да направиш впечатление , пристигайки на бала си, вече е необходимо много повече от лъскав автомобил. Надпреварата „ кой е по- по –най“  през последните години превърна баловете в автоизложения , подобни на тези в Женева и както лимузините , така и спортните купета започнаха да се превръщат в скучно клише.

Младежите обаче са достатъчно креативни, за да излязат от шаблона. Така абитуриентите от 12 А на Езикова гимназия „Иван Вазов“ тази вечер дойдоха с рейс от градския транспорт на бала си в новотела. „Семействата на някои разполагат със скъпи автомобили, на други – не. Няма смисъл да се представяме за такива каквито не сме. Животът ни тепърва започва- има време за коли“ коментира една от абитуриентките , които слязоха от рейса.

Друга абитуриентка пък събра очите на сеирджиите , пристигайки с ……камион за дограма.  Пред хотел „Марица“  определено беше доста забавно. Особено след като шофьор в милиционерска униформа и катаджийска палка слезе от черна „Чайка“ , за да отвори вратата на пътничката си.

Пред новотела пък девойка слезе от …такси.

Пред "Тримонциум" пък нагиздена като за сватба лада, докара абитуриентка. 

Е, естествено една птичка пролет не прави, но определено има тенденция абитуриентите да влагат повече креативност , отколкото средства в начина си на придвижване на мястото на бала.

А лъскавите возила с още по-лъскави госпожици може да видите в ГАЛЕРИЯТА!

TrafficNews.bg