Футболистът Валери Божинов е известен със своя ексцентричен стил и отношението си към модата. Той винаги е демонстрирал собствен стил, който не е толкова индивидуален, а повлиян от световни тенденции и налагане на най-съвременните модни правила по света. 

В по-ранните години отпреди 10-11 години, когато звездата на Божинов изгряваше, той се повлия от тогавашните актуални тенденции и изруси косата си. 

Днес футболистът изненада с нова прическа, която е доста фрапантна. Дали пък правилото, че, сменяйки прическата, човек сменя и половинката си, не важи и за Валери? Известно е вече, че той се раздели с Николета Лозанова, а за коренната промяна във външния си вид отговаря само той.

Божинов е изписал на главата си името на отбора , в който играе- Тернана, но така както го наричат феновете. По този начин футболистът дразни противниковия отбор. 

Ето и част от интересните прически на бившата изгора на плеймейтката Лозанова.

Другият, който по нищо не отстъпва в нестандартния си стил на Божинов, е Благо Георгиев. Той дори повече се влияе от модните течения и има къде-къде по-фрапантни прически. Футболистът е известен много повече с драматичния си личен живот, религиозните си възгледи отколкото с таланта и отдадеността си на спорта.

Косата на Благой е наистина изумителна! 

 

За съжаление ексцентричните футболисти са по-известни с прическите си, отколкото с проявите си на терена.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg