Моника Валериева изпревари Николета Лозанова в класацията за най-секси българка, която излиза всяка година в едно от най-известните списания за женска красота у нас: "Плейбой". Класацията представя 100-те най-секси българи за изминалата година, където Валериева се хвали с 9-то място, а зад нея е бившата изгора на футболиста Валери Божинов - Николета Лозанова. Моника избърза веднага да се похвали в социалните мрежи, че е в челната 10-ка.


 

Последователите на моделката не закъсняха с честитките, като хапливо изкоментираха, че Николета не трябва да е в класацията, а Моника трябвало да заеме по-горна позиця.

Списъкът се изготвя всяка година от списание Playboy. Нека видим и кои са другите класирани:

Ралица Иванова

Ралица Иванова

Най-известната ни манекенка в САЩ – Ралица Иванова е сред любимките на родния Playboy. Дългокраката манекенка влиза на престижното осмо място в класация.

Диляна Попова

Диляна Попова

Въпреки драмите в личния си живот и фактът, че скоро стана майка – една от най-популярните ни родни манекенки Диляна Попова, продължава да бъде мечта за хиляди български мъже. Попова заема седмо място в класацията на еротичното списание.

Доротея и Емануела ТолевиДоротея и Емануела Толеви

Близначките Доротея и Емануела Толеви, които се изявяват като модели и тв водещи, си поделят шестата позиция.

Биляна ЕвгениеваБиляна Евгениева

Едно от най-забележителните открития на списанието – бившата танцьорка Биляна Евгениева заема петото място в класацията.

Джия ЛазароваНай-популярният български модел зад граница Джия Лазарова е класирана на четвърто място.

Само три звезди на попфолка намериха място в топ 100.

Сред тях са половинката на боксьора Кубрат Пулев – Андреа – 58-мо място, скандалната Лияна, която преди време раздели футболиста Благой Георгиев и съпругата му заема 53-то и бившата на Ники Михайлов Алисия, която се класира най-напред сред колежките си – на 44-то място.

Плеймейтката Елена Кучкова е под номер 20, изпреварена с едно място от Златка Райкова.

Изключително актуалната напоследък Мария Илиева е под номер 19, изпреварвайки с една позиция Елена Кучкова.

Още една носителка на титлата Мис Плеймейт – Златка Райкова, е в класацията, но под номер 48.

Моделът Бориса Тютюнджиева зае първото място в класацията за 100-те най-сексапилни българки.

Гаджето на продуцента Андрей Арнаудов изпревари миналогодишната победителка Славена Вътова и остави бъдещата майка на второ място. Престижното трето място зае тазгодишната Мис Плеймейт – Виктория Ананиева.

Николета Лозанова

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg