Седем пловдивчанки влизат в люта битка за короната на „PHOTOMODEL OF THE WORLD“ . Миналата вечер  в пловдивски клуб бе проведен кастинг , на който освен пловдивчанките се явиха момичета от София, Варна, Ямбол и Бургас. Общият брой на участничките е 15, а битката ще бъде изключително оспорвана. Финалът на конкурса ще се състои в едно от най- големите казина в града на 30 април. Членове на журито са пловдивският лекар д-р Венци Гаров- прочут ценител на женската красота, моделката Меги Пламенова, Собственичката на ПР агенция Патриция Кирилова, гримьорът на звездите Слави Стоянов и бившият футболист Славчо Тошев.  

Ето и пловдивчанките , които искат да станат Световен фотомодел.

 

 

 

Някои от пловдивчанките вече имат различни титли в биографиите си. Теодора Караджова беше "Мис Лице на Пловдив" и "Мис Мистик моделс", а нейна първа подгласничка бе Гергана Генкова. Двете са със сериозни шансове да си тръгнат с короната. Красавицата  Гергана Генкова, която  все още не е навършила пълнолетие, вече е разбила не едно мъжки сърца. Слуховете я свързваха с  Атанас Димбарев -син на собственика на фирма „Чехобул“.

През последните месеци обаче брюнетката може често да бъде забелязана в компанията на  Недко Трайков- син на собственика на  конкурентната транспортна фирма „Трайкови Транс“. 

TrafficNews.bg