Николета Лозанова доказа, че е професионалист в едно отношение – признателна е към хората, които й помагат да бъде това, което е. За да подкрепи думите си, Лозанова пусна кадър от новата си фотосесия, в която представя пролетните тенденции в косата и грима.

Възхитени от голотата и сексапилът й феновете не пропуснаха да отбележат, че визията й напомня много на Ким Кардашиян, а стилистиката е заимствана от скандалната гола фотосесия на американската звезда за сп. Paper. Но както се казва – никой не е открил топлата вода, дори и най-добрите професионалисти, пише Lifestyle.bg

Така бившата плеймейтка показа уважение към екипа си, като изчетка най-близките си помощници в профилите си в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук. Тя им благогодари за това, че са „абсолютни професионалисти в сферата на отличния имидж и визия“ и заедно са успели да се наложат като новатори.

„Бъдете женствени, дръзки, провокативни – „изневерявайте на себе си“! Представяме ви само началото… цялата гама тепърва предстои… А изкуството, което е сътворено върху мен е дело на хората, които са не по-по, а са НАЙ – коафьор – Венелин Кондаков; гримьор – Джулия Ангелова; фотограф – Костадин Кръстев – Коко; PR – Мария Томова;“, написа Николета.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg