След като една от най-одумваните двойки в страната, семейство Божинови, публично обяви, че се разделя Николета отново се завърна към нощния живот в родния си град. Лозанова бе забелязана в компанията на едър мъж, който предполагаме е  само близък приятел, в една от най-оборотните пловдивски чалготеки "Галакси". Цялата вечер се сипеха и куп поздрави към бившата плеймейтка от страна на ди-джея.

Николета е избрала розов тоалет и със сигурност е минала през солариума за поредната сесия , за да затвърди тъмния тен, който от доста време изкуствено си докарва.

Водещата от БТВ е вече с доста по-раздърпана прическа в сравнение с началото на вечерта, забелязваме от снимките,които самата Николета е качила в социалните мрежи. Припомняме, че излизането е след ревюто на марката дрехи на Галена в Пловдив. ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!



И докато Николета обикаля нощните заведения явно Валери се е заел да се сближи с децата си, да се подготви за предстоящите мачове и най-изненадващо за всички да стопли отношенията си с бившия на съпругата си Ники Михайлов. Все по-често двамата са забелязвани в общи компании, а на лагера преди мача с Италия двамата съотборници в националния отбор трябваше да делят една стая. ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

ОЩЕ НОВИНИ - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg