Ако живеете в малък апартамент, обикновено и коридорът е доста малък. Ако мястото в стаите не стига, често той се превръща в помещение, в което цари пълна бъркотия. Вместо да се чудите как да подредите и да използвате няколкото квадратни метра, защо не помислите за вариант, в който да вземете максимума от потенциала на коридора.

Вижте няколко предложения:

Тесен шкаф като този ще реши проблема с разхвърляните по пода обувки. Сложете няколко закачалки над него, за да намерите място и за връхните дрехи.

С рафт, разположен над рамката на вратата, ще добавите допълнително място за книги или аксесоари, които по – рядко използвате.

В случай, че имате дълъг коридор, ето идея за подобно решение.

Още една идея за малкия коридор, сложете релса и закачете под нея няколко кукички, на които да закачате връхните дрехи. Горната част може да използвате, за да държите ключове, очила, дребни аксесоари.

Празната ниша може да оползотворите като я превърнете в библиотека или шкаф, в който да подредите книги, списания, аксесоари.

Още една идея за рафтове в коридора. В случая собствениците залагат и на плъзгащи се врати, за да спестят допълнително място.

В този коридор рафтовете са повдигнати високо от земята, за да се освободи място за пейка, която също предлага място за съхранение.

Ето още една идея за по-широк коридор: рафтове, с кошници за съхранение и кукички, закачени нависоко. 

Източник: Idei.bg