По случай Международния Ден на детето Мол Марково Тепe ще изпълни празничния 1 юни с целодневни прояви, много смях и страхотни подаръци. Любими герои от кино екрана ще дефилират пред любопитните детски очи и ще оживеят на територията на мола чрез музика, песни и танци. Всички посетители ще имат възможност да вземат участие в специалния Музикален парад от 13:00 до 19:00 часа, в рамките на който, на всеки час, един от най-добрите български тромпетисти - пловдивчанинът Христо Коритаров, ще ви изненадва с изпълнения в акомпанимент на различен инструмент.

От 12:00 часа симпатичните Смърф и Смърфиета ще раздават безплатни билети за „Седмицата на детското кино“ на пазарувалите в Мол Марково Тепе. При покупка от обект на територията на мола на стойност над 20 лева клиентите ще получават един билет за ексклузивна анимационна кино прожекция в периода 2 - 8 юни. Билетите ще се дават срещу една касова бележка с дата 1 юни.

Много и разнообразни ще бъдат и изненадите за малчуганите, които са приготвили различните обекти в мола.

В рамките на деня в Кино Арена малките и вече пораснали деца ще могат да се насладят на селекция от любими анимационни филми на специална празнична цена от 5 лв. на филм или в комбо меню за 9.99 лв., с включени пуканки и напитка.

В замъка на Capella Play децата ще правят сладки от захарно тесто, ще разбият пинята с бонбони и ще оцветяват сладки картонени къщички. И всичко това – със специалното участие на принцеса Сладкодъвка, която ще танцува и ще пее заедно с малчуганите в детския център.

Ресторант Victoria ще организира Детско готварско шоу от 16:00 до 18:00 часа.  

Сладкарница Колекция ще организира томбола "Сладко детство" за всички свои малки посетители! Там ще ви очакват много сладки подаръци и големи изненади.

От КомсеД ще зарадват малките палавници и техните родители с ексклузивни ценови предложение, специално по случай Деня на детето.

Original Marines ще раздават подаръци на всички малки принцове и принцеси с всяка  покупка от обекта.

От Аптека Субра са подготвили атрактивни ценови предложения за продуктите на Mustela, LRP bebe и АBC-derm.

Заповядайте в Мол Марково Тепе и осигурете на вашето дете незабравим празник.