Българският представител на песенния конкурс „Евровизия” Кристиан Костов публикува трогателно послание в социалната мрежа часове преди да излезе на сцената в Киев.

„За мен е голяма чест тази вечер да пея за всички българи на големия финал на Евровизия 2017 в Киев! Последните месеци имах само една мечта - да донеса трофея в България. Признателен съм за подкрепата ви и знам, че когато сме заедно може да постигнем много! #TeamKris#Bulgaria #Eurovision #25”, написа 17-годишният чаровник в социалната мрежа.

„България те обича, момче ! Каквото и да става днес знай,че за нас ТИ СИ РЕАЛНИЯ ПОБЕДИТЕЛ ! УСПЕХ !”;

„Давай Крис. Зарадвах всички българи ти стигна чак до тук страхотно пееш. Аз вярвам че ще спечелиш защото знам че можеш”;

 „ Каквото и да се случи ти си истинския победител,вярваме всички българи в теб, дано този път политиката да е извън конкурса,защото така си победителя, песента, гласът ти поведението всичко ти е на най високото ниво. Страхотен си България никога не е била толкова горда, УСПЕХ и КЪСМЕТ слънце !”, са само част от коментарите, които заваляха под поста му.

Според условията на конкурса, участниците не могат да получават гласове от собствените си страни, затова само българите в чужбина могат да подкрепят Крис, а според последните прогнози на букмейкърите шансовете на България се увеличават.