Може би си мислите, че късметът никога няма кацне на рамото ви. Според астролозите обаче този месец шансовете на три зодиалкани знака да грабнат шестица от тотото е особено голям. Според тях планетите са се разположили благоприятно, за да отключат късмет и шансовете за печалба на някои от вас.

Ето кои ще са късметлиите този месец! И изобщо не се колебайте, а тичайте бързо да пробвате късмета си!

Телец

Ако събота и неделя пътувате някъде, непременно опитайте късмета си в някое малко градче или дори селце. Възможно е да спечелите от най-неочакваното място, където сте били. Оглеждайте се за специални знаци, които са свързани с подобно пътуване точно преди година.

Скорпион

Не си мислете, че късметът все ви подминава. Истината е, че скоро може да се сдобиете с голяма сума пари, които ще ви дойдат наистина добре. Имате заеми, с които трябва да се справите и мечти, които трябва да сбъднете. Гледайте за ЧЕРВЕН цвят на павилион или магазин, който ще ви подскаже, че там е късметът ви.

Близнаци

Мечтаете за наистина екзотично и голямо пътуване, за което трудно може да съберете пари и да си позволите да осъществите тази своя мечта. Към средата на новата седмица непременно си вземете билет като изберете числото ПЕТ - петото под ред, или в 17:00 ч... всичко свързано с това число.