Днес ви предлагаме четвъртата порция от бисери на новата поредица на Trafficnews.bg, условно наречена „Изцепки от Фейса”. В нея публикуваме култови лафове и бисери, които щъкат насам-натам из Фейсбук. В ежедневието си постоянно се сблъскваме с неграмотност, понякога толкова вопиюща, че чак ни се плаче. Но това, което бълва един-единствен Фейсбук потребител на личния си профил, направо си е пародия. 

И така... Запознайте се с мъжа, изОчаваШТ сексЕлогиА и преподаващ сексЕлогиА, който обича големите неШТа и красивите жени. Той е патриот - обича нашата хубава страна, но Правниците ниСа беС полезни за нашето оПШство. Предлага ни красиви глеТки, гордее се, че сме уважаИми български древен нарот и имаме вИлика историА.

Разбира се, като всеки българин и той е недоволен от тиА наши министри и депОтати в кавички, които са наИ голямото беСтвие в нашата историА и които ни обеШТават само празни обеШТаниА и по голема ниШтита и мизериА правят…

На всичкото отгоре нашият герой е и романтичен – понякога се чувства като капка пролетна роса, като капка пролетен дъШТ… А Осамотението го кара да твори наИ хубавите идеи, които му никнат от дАлбините.

Естествено, когато си толкова активен във Фейсбук, няма как да не се изкушиш и да не се опиташ да даваш акъл на другите. Нашият нежен романтик и патриот съветва: бАди пО готин и оТебе задасе харесаш самиА ти. И още: бАди благороден задатиса вАсхиШТават и околните.

След всичко това на нас какво ни остава? Освен да замълчим и да си дадем сметка колко по-лесно е да се пише грамотно! Поне е по-бързо... (Пишещата тези редове изгуби доста време, докато накаканиже цялата тази неграмотна вакханалия...)