Брад Пит блесна на три корици на американското списание GQ Style. Това е първата фотосесия на актьора и първото му интервю след като се разведе с Анджелина Джоли.

Пред изданието той говори за любовта, загубата, бащинството и как е успял да продължи напред след раздялата. Пит посочи, че причина за решението на Джоли е самият той. И допълни, че е започнал терапия преди известно време.

"Открих точния терапевт, след като посещавах няколко различни преди това. Сега опитвам да стана по-добър", разкри актьорът.

Пит призна, че е прекалявал с алкохола и през последната година това се е превърнало в проблем. Към днешна дата е заместил спирта със сок от червена боровинка и газирана вода.

Колкото до развода му с Анджелина Джоли, актьорът сподели, че за него раздялата им е била равносилна на смърт.

"Ако обичаш някого, пусни го. Сега разбрах какво означава това. Означава да обичаш, без да искаш някой да бъде твоя собственост и без да очакваш нищо в замяна"

Изглежда нещата в семейството на Пит се оправят. Миналата седмица шестте му деца гостуваха в къщата му в Лос Анджелис. Това се случва за първи път от седем месеца. Според слухове Анджелина Джоли е настояла по време на престоя на децата ѝ в Ел Ей с тях да има бавачка.