На 9 май - Деня на победата за Русия, хотел Royal Spa Велинград организира уникална за България Руска вечер, която ще бъде изпълнена с автентичността на традициите и мириса на водка. Датата е ясна, а часът е 20:00… Станете част от запленяващата атмосфера на тематичната Руска вечер по повод День Победы!

Тези, които дойдат в хотел Royal Spa Велинград, ще имат удоволствието да се насладят на златния глас на Армения, човека, който получи българско гражданство за особени заслуги към българската култура като млад талант - Артур Надосян. А с него ще е един българин, който предизвика фурор в предаването по Нова тв "Пееш или лъжеш" - Георги Величков, с руския хит "Позови меня тихо по имени". 

Харизмата на руските романси и кавказкият шансон, изпълнени от майсторите на руската музика, няма да оставят никого равнодушен! Руските песни, посветени на войната, са познати на всички поколения! Едва ли има българин, който не е чувал или не знае песента „10-ти батальон” от знаменития филм „Белоруската гара”. 

Никой не е забравен и нищо не е забравено! Всичко е в нас, в нашите души, в песните, разказите и стиховете. На 9 май в хотел Royal Spa Велинград ще съпреживеем това, което ни единява с героизма на един народ – паметта за хората от тази война и паметта за песните, посветени на нея.

Посрещнете День Победы в разкошната обстановка на Роял Спа и се забавлявайте - така, както подобава за празника!