Много пъти сме казвали колко важно е осветлението за всяка една стая. Правилно подбраните осветителни тела и разположението са способни да променят цялостната визия на всяко едно помещение. Особено внимателно трябва да подхождаме към по – тъмните места в дома, каквито са банята и коридорът. Наред с красивите лампи и позиционирането им, съществена роля тук играе и силата на светлината. Тя трябва да е такава, че да не се чувствате като на сцена, но и да не бъде слаба и мъждукаща, и да ви напряга.

Ако изберете LED осветление може да постигнете няколко неща – пестите енергия, защото то консумира в пъти по- малко ток от обикновените крушки, животът им е много по – дълъг, светлината, която излъчва е по – добра и не на последно място- естетически издържано е. Въпреки че цената на този тип крушки е доста по – висока, инвестицията си заслужава и се изплаща с времето.

Днес ви представяме няколко идеи за осветление в банята. За да не бъде обаче то скучно и еднообразно, ви предлагаме по – нестандартни решения, които със сигурност ще се харесат. Следващите проекти са доказателство как с креативност, светлина и красиво оформление може да постигнете изключително красива и скъпо изглеждаща баня.

Просто запалете лампите и се отпуснете във ваната!