Погледни картинката и избери по кой път би тръгнал, ако трябваше да избираш? Ако избереш...

Мрачният път

Мрачният път не значи, че сте лош човек. Нищо подобно. Той разкрива това, че сте много силен характер, който може да се справи с всички трудности, които животът му дава. Много сте своеволни. Напористи сте и е възможно да се занимавате със собствена идея за бизнес, именно защото сте много находчиви.  Абсолютни реалисти сте. Не гледате на света през розови очила и това ви спестява доста разочарования. Всички се допитват до вас за съвети и сте много мъдри в техните очи. Имате силна душа, здраво сърце и ум, пълен с мъдрост. Като хора сте малко затворени и допускате само важни хора до себе си.

Слънчевият път

Вие сте много позитивни и добри хора, които обичат да имат подкрепа до себе си. Предпочитате да вървите с някого рамо, до рамо и заедно да борите трудностите. Много сте наивни, но добрината ви ви носи повече положителни, отколкото отрицателни събития в живота. Можете много, вярвате силно и знаете, че каквото поискате, това ще получите от живота. С добро.

Оптимисти сте и вярвате, че светът е пълен с доброта, която само чака да бъде открита. Намирате лесно решения в живота и не се допитвате до никого. Давате много на хората около вас. Обич, топлина и разбирателство. Имате чисто сърце и това много се цени от всички около вас.