Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно обвързване, което като всеки договор има своите предимства и недостатъци. Ако преди да минеш под венчилото е било задължително, то днес голям брой хора опитват сякаш да пробягат покрай него. Ето четирите зодии, които не искат дори за минута да помислят за сватба.

Овен

Овенът действа по свой собствен начин и по свои правила. Ако се окаже в любовна идилия, очаква пълно разбирателство и „подчинение“ от човека до себе си. За нищо на света не би рискуват свободата си за сметка на постоянни съображения. Освен застрашената си свобода, представителите на този знак пазят и самите себе си. Във връзките си те рядко успяват да се чувстват цялостни и в синхрон с половинката си.  

Близнаци

Близнаците се славят със своите комуникативни способности. Винаги завладяват вниманието и успяват да запълнят тишината. Дойде ли времето на задълбочени сериозни отношения, близнаците сякаш изключват. Сякаш някой натиска бутон за режим без звук. Спират да намират общи теми с половинката си, която вече знае до болка всичките им шеги и истории. Бракът за тази зодия е всичко, от което някога са се страхували.  

Стрелец

Хора, които се чувстват най-добре сами или в компанията на приятели. Дори, когато са обвързани, продължават да предпочитат собствената си компания. Бързо губят интерес и са почитатели на краткотрайните връзки. Техните връзки отначалото винаги изглеждат обещаващи. Всичко е прекрасно, дори изглежда, че им харесва. Но осъзнаят ли, че отношенията стават наистина сериозни се отдръпват и започват да водят стария си купонджийски живот, с който успяват да отблъснт човека до себе си.  

Водолей

Зодията, която се справя най-добре със сериозните връзки. Харесват интимността между двама човека, обичат силно, въпреки че е трудно да разбереш какво се върти в главата им. Стигне ли се до брак, водолеят лесно може да бъде изгубен. Най-малкото нещо може да прекрати дългогодишни отношения. Всичко върви перфектно, докато един ден просто не им омръзне – тръгват си директно.