Родените на 3-то, 12-о, 21-во и 30-то число и всички, които навлизат в 30-та и 60-та си годишнина или имат съдба 3, трябва да са внимателни към сигналите, които получават на различни нива.

Каквото и да им се случва в живота, те имат духовна подкрепа, тъй като са под влияние на Юпитер. Тяхната кармична задача е да открият как да хармонизират трите елемента на своята същност – тяло – душа – дух. Много от техните проблеми ще са последица от тяхното силно Его и прекомерните емоции.

Луната е в земния кардинален знак Козирог. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, на пряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата, коленете, костите, жлъчен мехур.

Според езотеричните традиции символ на 23-ти лунен ден е Цербер, Химера, Ехидна. Време, в което се проявяват агресивните инстинкти. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната. Ако в 23-ти лунен ден вие позволите на себе си макар и за миг да пребивавате в пасивност или инертност, то стремителния поток на енергията просто ще ви смаже или сломи. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Сега сексът е противопоказен, тъй като подкопава здравето. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Жените да бъдат много внимателни на улицата, има вероятност от изнасилване. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не възлагат наказания.