"Лъжа е!", изпя тираджийката Люси снощи на сцената на "Гласът на България". Може сръбският хит да не й донесе късмет в шоуто, но заглавието му поне е достатъчно красноречиво за тези, които се чудеха - дилърката на дрога на сцената ли е наистина, или в килията на затвора? И двете, дядо попе, и двете! Защото Люси, която взриви социалната мрежа с изпълнението си на песента на Цеца „Трепни”, хем я даваха "по телевизора", хем търка наровете в пандиза. Така че - НЕ е лъжа - това снощи с  предизвикателната дълга рокля с голямо деколте наистина беше Людмила Андонова.

Припомняме, Люси е по-известна под тепетата с обвинението, че разпространява наркотични вещества в Аграрния уноверситет. Тя беше арестувана заради търговия със забранени "земеделски култури". Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно "земеделие". Студентката вземала на едро "трева" от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията.

Точно в Деня на влюбените обаче тираджийката не успя да впечатли съдиите в Пловдив с новото си амплоа. Апелативният съд отмени условното осъждане на нея и приятелчетата й, разпространявали наркотични вещества на обща стойност близо 25 000 лева, и измени мерките им за неотклонение от подписка в задържане под стража.

Така че Люси към днешна дата е в затвора! Но тъй като предаването е на запис, я гледахме и по телевизията. Какво пък - независимо по какъв начин, Люси е все топ новина...