Според нумерологията животът се свежда до цикъл от 9 години, които започват от нашето раждане, а в крайна сметка тогава, когато приключва и нашия живот. Цикълът отново и отново се повтаря.

Всяка година от този цикъл има свое уникално значение и разбира посока, която може да ви помогне при определянето на жизнени цели и желания.

Как да изчислите кое е вашето число за 2017 ?

Съберете числата от датата на раждане и годината, в която влизате.

Например, ако сте родени на 12 юни, трябва да направите следното: 1 + 2 + 0 + 6 + 2 + 0 + 1 + 7 = 19

Ако получите само една цифра тя представлява вашето годишно число. Но ако получите двуцифрено число процедурата трябва още веднъж да се повтори.

Така, например, числото е 19 и в този случай отново събираме 1 + 9 = 10, a 1 + 0 = 1.

Годишното число е 1.

Изчислете своето годишно число и проверете каккво трябва да направите през 2017-та.

Годишно число 1

Ново начало, действие

Тази година ви очакват големи промени и нови поводи в живота и затова не трябва да се бавят решенията. Ще имате приток на нова и силна жизнена енергия и нови идеи, които ще трябва да подредите в следващите 12 месеца.

Тази година е годината, в която всички нужди трябва да поставите на първо място. Независимо дали става дума за малки физически промени или значителни, тази година трябва да си посветите на себе си.

Годишно число 2

Търпение, взаимоотношения, баланс, емоции

Тази година се отнася за всичко, което някога сте постигнали в живота. Тази година ще ви се струва като бавна, защото ще имате чувството, че нищо важно не ви се случва, но бъдете внимателни, зад малките незначителни неща се крият големи промени.

Тази година на първо място е любовта, отношенията с другите и вашите искрени емоции. Тези, които са във връзка ще установят дали е истинската, а тези, които са свободни могат да опознаят една отделна личност, с която ще реализира силна връзка.

т
Годишно число 3

Социализация, комуникация, творчество

За разлика от втората година, която изглежда като разочароващо бавна, третата година е енергична и жизнена. През тази година на бял свят идват всички тези неща, които сте направили и промените от първата година.

През тази година трябва да прекарате повече време в компания. Свържете се със стари приятели и работете за нови познанства. От своя страна ви очаква положителна енергия, веселби и развлечения. Насладете се на всичко, което носи живота.

Годишно число 4

Ред, труд, планиране, предприятие

Тази година е посветена на всичко, което е необходимо за живота ви, за да стане по-добър и по-качествен. Именно затова, организацията и планирането са важен фактор, заради който жвотът ви ще тръгне към по-добро.

Тази година е важно да се притеснявате за здравето си, да се решите на икономии, промени в дома си, изплащане на дълговете, образованието и някоя друга форма на повишаване на потенциала.

Годишно число 5

Приключения, прогрес, промени

Четвъртата година отбелязахте големи промени, планове, трудна работа, а петата година носи очаквани и неочаквани промени, които ще се появят в различни форми. За някои това означава преселване, нова работа, нова връзка, а за други промени на мирогледа и съображенията.

Ще ви се отворят нови възможности и затова е добре да избягате от рутината и да опитате нещо ново, различно.

Годишно число 6

Любов, семейство, отговорност

Тази година ще бъде белязана с безкористност и е важно да се посветите на другите и да подчертаете вашата отговорност. Рамо за плач предложете на близките и бъдете отворени за помощ.

Шестата година е под знака на любовта, така че ако не сте във връзка можете да се влюбите и да започнете нова. Тези, които вече са във връзка ще направят крачка напред. Ако имате проблеми и разногласия, тази година е идеална за да ги разрешите.

Годишно число 7

Преразглеждане, личен и духовен растеж

Седмата година е посветена единствено на вас. През този период е важно да направите анализ на самите себе си, за да осъзнаете, че сте, че сте и какво искате. През тази година не трябва да се движите напред, а да застанете, направете крачка назад и мислете за всичко, което сте направили и какво искате да направите.

През тази година е добре да работите над своя потенциал. Намерете известно ново хоби или пък подобрете уменията си. Каквото и да правите, е важно да бъдете щастливи и изпълнени.

Годишно число 8

Мощност, финанси, кариера

Тази година е под знака на работата, кариерата, финанси и юридически неща. За някои това са работните поводи или напредъка на съществуващото работно място, а други под формата на увеличение на разходите и намаляване на финансовите потоци.

Животът който сте водили досега и всичко това, което сте влагали в себе си тази година ще се покаже. Но също така, трябва да бъдете внимателни при вземането на финансови решения, защото ако не са бързовъзвръщаеми, могат да ви донесат големи проблеми.

Годишно число 9

Трансформации

Тази година е последната от жизнения цикъл и фокусира завършване на всичко, което някога сте планирали и постигнали, както и подготовка за ново начало. Най-важното в тази част от трансформацията е всичко да оставите зад себе си.

Тази година е идеална за "почистване" на живота, за да тръгне всичко напред и към по-добро. Въпреки че 9 г. представлява завършек, тя е едновременно символ на прераждането. Затова следващите 12 месеца трябва да свършите всичко, което сте работили досега.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg