От бой и принудителен секс на снимачната площадка се оплаква порнозвезда. В брутален филм на канадската компания "Брейзърс" върху Ники Бенц се изсипва порой от ритници, последван от душене и зверско изнасилване.

35-годишната порнотруженичка споделя злощастния си опит в социалната мрежа туитър и обвинява режисьора Тони Ти в непрофесионализъм, пише в. "България днес".

"Не значи не, независимо дали е пред камерите. Участвах в сцена на изнасилване против волята си", жалва се Ники Бенц, родена под името Алла Мончака в работническо семейство в Мариупол, Източна Украйна.

Колежки от порногилдията не пестят усилия да я защитят и разкриват, че са преживели същото в баталните продукции на Тони Ти.

"Тони постъпи по същия гаден начин с мен, миличка. Но импресариото ми ме посъветва да мълча", пише в туитър Дана Диърмънд, видна актриса и режисьорка на филми за възрастни.

От "Брейзърз" отричат да имат вина и твърдят, че извращенските сцени са по сценарий на продуцентите.

"Както повечето от вас знаят, ние сме само подизпълнители. Снимаме каквото ни кажат сценаристите", гласи официално съобщение на компанията.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg