Хората са го казал - “Нова година, нов късмет”. Дори и до сега да не ви е вървяло много, а 2016 да не е била точно вашата година, то някои зодии трябва да се приготвят за успехи и истински възход през новата година.

На някои ще им върви в любовта, на други в работата, а трети просто ще се радват на късмет във всяка една житейска сфера, пише една.бг. Ако не сте сред тези късметлийски зодии, не се отчайвайте - годината пак ще е добра, просто няма да бъде толкова запомняща се.

Ако сте сред тези зодии, имате повод да почерпите, защото определено ще ви върви и ще се чувствате щастливи.

Дева - през новата година на Девите се пада семейното щастие и пълната хармония у дома. Ще се радвате на прекрасни взаимоотношения, в дома ви ще цари разбирателство и спокойствие и наистина ще изживеете една мирна година, изпълнена с красиви семейни моменти и радости

Телец - Любовта определено ще бъде вашата територия през новата година. За необвързаните предстоят страстни флиртове, а един от тях ще прерасне в нещо много по-голямо и значимо. Обвързаните пък ще се радват на идилични отношения със своята половинка и ще се замислят за още по-сериозни стъпки.