Традиция е по коледните празници да се събира заедно цялата фамилия от най-малките до бабите и дядовците. Всички заедно се забавляват в тези празнични дни. Един от начините да прекарате времето заедно с роднините е да гледате забавни коледни филми и да се посмеете. Но веднага възниква въпроса кой филм да си пуснете, дали някоя стара класика или някой нов коледен филм.

Ето и някои от коледните филми, които биха зарадвали цялото семейство независимо от възрастта:

Сам Вкъщи – поредицата е толкова популярна, че рядко ще се намери човек, който да не е гледал поне 1 филм от нея. Но въпреки това е един чудесен избор за коледната вечер изпълнена със смях и забава.

Коледна Ваканция – още една популярна комедия, която повечето от вас са гледали, но защо да я изгледаме още един път. Добрите комедии никога не омръзват, а Чеви Чейс ще се погрижи за веселото ни настроение в коледната нощ.

Полярен Експрес – това е една зашеметяваща анимация за малки и големи. А гласът на Том Ханкс ще ни преведе през магичният свят на коледа с полярният експрес преминавайки през чудни мостове, замръзнали поля в търсене на Дядо Коледа.

Гринч – Как Гринч открадна коледа е забавна анимация разказваща за злонравия Гринч, който от всичко на света най-много мрази коледата. За това той се промъква и открадва подаръците на празнуващите семейства. Но семейство Ху продължава празненството въпреки липсващите подаръци и малките разбират, че духът на Коледа е много по-силен от подаръците и тяхната липса.

Коледата Невъзможна – в този коледен филм ще видим Арнолд Шварценегер, който през целия коледен ден се опитва да купи най-новата кукла робот на своето дете. Но късметът постоянно му изневерява, а на всичкото от горе пощальона Майрън взима под носът му последната кукла Турбо Мен. Следват много комични моменти, които ще развеселят вашето семейство.

И така какво е Коледа без да сме всички заедно на трапезата и след това с усмивка да седнем пред екрана и да изгледаме някой забавен коледен филм.

Весели Празници!

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg