Само за един ден шофьори смаяха пловдивчани с „перфектното си паркиране”. Един превзе инвалидно място, друг едновременно две места, а трети спря на завой. За това сигнализираха читатели на TrafficNews.bg.

В първият случай лъскав джип се намести на инвалидно място, при наличието на десетки свободни паркоместа. То е най-близо до входа на магазина за техника, където е сниман. Без колебание водачът е спрял и спокойно си е пазарувал.

Следващият наглец е уловен на паркинга на хранителен магазин в Смирненски. Водачът, дали от липса на опит или от непукизъм, зае едновременно две места за паркиране. В момента на спирането още коли са търсили място за паркиране, а нашият герой просто така, за да му е широко, заел две.

„В края на работния ден много хора пазаруват и търсенето на място за спиране е голямо предизвикателство. На господина обаче въобще не му пукаше и лиши водачите от място”, коментира читател.

Третият шофьор просто е спрял на завой и си поел по задачки. Колата останала в това положение дълго време, непосредствено преди знака. Десетина водачи се заблудили, че колата просто е спряла на стопа, и бипкали зад него. Уви, обаче в колата нямало никого.

„Искам да поздравя собственика на този автомобил за "перфектното паркиране"”, пише нашият читател.