Поредната жестокост!!!!Градът е Стамболийски....Котенцето е без четирите си лапички...Малката душичка е загубила живота си не защото е била болна, а защото се е изпречила на пътя на ПСИХАР...Аз отказвам да приема тази жестокост!!!И апелирам за съпричастност!

Постът е на Константина Николова, която  вчера е открила обезобразеното телце на убитото коте на ул. "Радецки". "Нямам представа кой може да го направил, но това е нечовешко" казва жената. 

Разбира се, човекът или хората, направили това трудно могат да се причислят към човешкия род. За съжаление той или те едва ли ще бъдат разкрити и наказани. Подобни зверства се случват, но особено в малките градове и села, подобни патологии се прикриват, за да не се развалят добрите съседски взаимоотношения. 

Но грозният факт, че там някъде, по улиците на Стамболийски живее садист, е налице. Ценностната система на този субект няма нищо общо с тази на хората, а фунциите на мозъка му вероятно биха представлявали научен интерес за специалистите , които се занимават с психично здраве. 

През 2015 година от МВР обявиха, че предстои да бъдат създадени специални звена на зоополицията, но две години по-късно за съжаление тя е само на хартия. А нехуманното отношение, тровенето на домашни любимци и зверствата продължават.