Син води дълга "окопна война" срещу баща си, като атакува институциите с жалби. Битката върви от години в пловдивското село Черноземен, а участниците са Ангел Данчев и синът му Денко Данчев.

Денко е категоричен , че баща му развива незаконно производство на пластмасови изделя в цеха си, който се намира в съседство на неговата къща. "Шумът, който се чува от машините е ужасен. Работи по всяко време на деня, като най - активните му дни са събота и неделя. И това не е случайно, тъй като тогава никой не идва на проверка" твърди Данчев -младши.  Той работел като таксиметров шофьор  в Пловдив, като кара нощни смени. "Прибирам се капнал сутрин, лягам да почина и шприцовете започват да тропат" разказва мъжът.

Според него баща му се ползва с протекциите на местната власт и затова досега не бил глобяван. "Кметицата Таня Христозкова го предупреждава кога ще идват проверки и той спира машините" твърди Денко.

Христозкова обаче категорично отрича обвиненията и твърди, че семейната драма върви от години и не е тя човекът, който ще я разреши. "Действително Денко Данчев изпраща много жалби до  всички инстанции, често с фалшиви имена. Тук почти всяка седмица идват проверки и досега не е открито нито едно нарушение. От РИОКОЗ правиха замерване   на шума - няма превишаване на нивата. Ако аз съм пристрастна, то няма как всички служители на различни ведомства да са на страната на Ангел" коментира кметицата. 

Тя недоумява защо войната продължава, при положение че и двамата родители на Денко са възрастни и болни. "Явно проблемът е другаде. Преди време той се оплакваше, че камионът, който събира сметта буди жена му" каза Христозкова.