Млад мъж, изглеждащ доста... нетрадиционно, потресе пътниците в автобус, пътуващ по линия 204 в София. Мъжът очевидно се чувства като в кръчма, защото най-безцеремонно похапваше зелена салатка, прекарвайки хапките с мастика. На всичкото отгоре "клиентът" е заел цифром и словом... три места в автобуса. На едното се е разположил самият той, на другото е сложил кутийката със салатата, а на третата – пазарската си торбичка.

„В "ресторант" 204 ... мастика, салата и музиката на макс... дори си носеше олио и оцет да си овкуси мезето към мастиката...на това му се вика "Да не ти пука!"”, отбелязва иронично млада дама. Тя е направила снимка на пируващия пътник, която успя да предизвика бурна дискусия в социалната мрежа, пише Блиц. Някои се опитват да защитят поведението му, отбелязвайки, че и на тях им се е случвало да похапват салатка в автобуса, защото се прибират прегладнели от работа.

Други пък отбелязват, че човекът изглежда бездомен и едва ли му е лесно. „Даже нещото, което яде, е от дъно на бутилка за минерална вода. Тъжна картинка”. „Има елементарни правила, които може да се спазват независимо дали е беден, богат, пиян или не”, възмущава се фейсбук потребител. „Само в България го има това”, отбелязва друг.