Бургазлията Калоян Маринчев, който задигна лекарство за 4,50 лева от бургаска аптека в ж.к.“Лазур“ се покая на стореното. Той отиде в аптеката, целуна ръката на фармацевта, извини се и поиска прошка. Калоян плати лекарството, макар и да не беше това целта на публичното му показване.

„Съжалявам, направих голяма грешка“, казал Калоян пред собственика на аптеката.

„Големи хора сме – знае, че е сгрешил, приемам го, защото се извини искрено. Това ще му бъде за урок. Момчето не е лошо и вярвам, че няма да се повтори“, заяви пред Флагман.бг собственикът на аптеката. Той е категоричен, че няма да пуска жалба в полицията срещу Калоян Маринчев.

Маринчев, който е заснет от охранителните камери в обекта, е добре познат на органите на реда, има криминални регистрации, репортерска проверка показва, че е осъден за разпространението на марихуана.

От записите се виждаше как Маринчев се прави на ударен, взема лекарството уж, за да го даде на баба си, а след това излиза от обекта и никога повече не се връща. Той обаче или е много глупав, или изключително наивен , защото явно не е знаел, че в аптеката има охранителна камера, която е заснела престъплението му.