Нова версия за екшъна на столично кръстовище, заснет от случайна гражданка, бе изпратена до TrafficNews.bg от „Аладин Фуудс”. Според компанията до разправата на кръстовището се случило след друг инцидент, който обаче не бил уловен от камерата на жената. Преди въпросния инцидент джипът ударил колата на доставчика на веригата за бързо хранене, но не спрял на местопроизшествието. КАТ са дошли и са съставили протокол, съответно сега издирват шофьора на джипа за отговорност, обясняват от фирмата.

Поради тази причина водачът на малкия автомобил застигнал джипа и застанал пред него на кръстовището, като в този момент се обадил на 112.  

От видеото се вижда как малката кола се престроява неправилно и засича джипа, спирайки пред него. Това отприщва гнева на шофьора на джипа, който излиза от колата и тръгва на саморазправа към доставчика.  Мъжът започва да дърпа доставчика и да блъска по колата.

След това джипът с мръсна газ минава през тротоара.  Грозното нарушение става буквално между пешеходците, които пресичат улицата, а на видеото се вижда и как в този момент  минава патрулка.

„Не оправдаваме нарушението на нашия служител, но изпращаме пълна информация за инцидента, който е станал”, пише още в съобщението си компанията.

Ето и видеото: