Преминаването през непочистените от сняг подлези на Пловдив е същинска каскада за пешеходците. Всеки, осмелил се да мине през тях, рискува да се подхлъзне на стълбите и да се потроши. Снимки на състоянието на възлов подлез в центъра на града ни изпрати читателка на TrafficNews.bg.

В 05:30 ч. сутринта в четвъртък тя е трябвало да премине през подлеза до Тунела, за да отиде на работа. С ужас е трябвало да стъпва по покритите със сняг и лед стъпала.

„От две седмици сме в бедствие, ясно е, но синоптиците предупреждаваха няколко дни преди това, за да може дьржавата да се подготви!”, коментира тя. „Извинявайте, ама Пловдив е голям град (втори по големина) - подлезите да са в такова състояние? Абсолютна гавра с хората!”, възмущава се жената.

„Стаята на чистачките се намира в подлеза преди Тунела. Минавам от там рано сутринта, слушам сладките приказки, които си правят, а същевременно четирите ъгъла на подлеза не се опесъчават. Такова чудо досега не е имало - да минаваш стълбите със страх и ужас!”, пише нашата читателка.

Тя заявява, че според нея на „Чистота” този месец не трябва да им се дават никакви пари.

С идването на истинската зима от "Чистота" се скриха - четете и гледайте ТУК