Спирка на градския транспорт в Пловдив зее изпотрошена, нарязана и нашарена, а пътуващите се чудят как да се скрият от снега и студа. Сигнал за потрошената конструкция ни изпрати читателка на TrafficNews.bg.

Тя посочва, че става дума за автобусната спирка на булевард  „Южен”, от страната на комплекс Южен полъх. Жената посочва, че това е спирката, която кметът на район „Южен” Борислав Инчев е открил още в първите дни на мандата си. Малко след това обаче някой изрязал правоъгълниче от едната страна в пластмасата. Според жената това вероятно било направено, за да има видимост от седнало положение към идващите по булеварда автобуси.

„Днес - година-две след поставянето й, спирката изглежда по този начин. Мислех да е без коментар, но не мога да се сдържа”, обяснява читателката ни. На изпратените снимки се вижда, че освен изрязания правоъгълник, друга част от плексикгласа е почти изкъртена, най-вероятно след ритник. Останалите панели са превърнати в табло за грозно изглеждащи обяснения в любов. Черни надписи "Обичам те", "Ти си ми всичко" и пр. загрозяват навеса.

„Такива сме. И си заслужаваме това, в което се е превърнал животът ни. Не сме дорасли за нищо европейско. И скоро няма да ни се случи”, обяснява тя.