Стари автомобили са окупирали пространството пред блок в Пловдив и пречат на другите шофьори да паркират спокойно. За това ни сигнализира един от потърпевшите, живеещи на улица "Григор Пърличев" 24. "Не мога да паркирам пред блока ми. Има хора с гаражи, които са оставили старите си коли пред блока. Половината от тях не се движат", разказва той.

Мъжът се надява някои от общинската администрация да се заеме със случая, защото е виждал, че стари коли, които не са в движение, са вдигани от други улици.

Пред самия блок, в който живее читателят ни, има оставена стара лада. Возилото е със спаднали гуми и е спряно от движение. "Само гние", описва ситуацията мъжа. Допълва, че колата е на това място вече цели 3 години.

За друга кола, която стои завита на паркинга, той коментира, че не знае дали е спряна от движение, но не е мърдала от мястото от години. Има още такива автомобили, които не се ползват, макар да имат номера. Просто стоят пред блока и затрудняват движението.

Един от живеещите в блока хора е решил да съхранява боклуци в гаража си, разказва читателят ни. И тъй като за колата му не остава място, той я паркира отвън.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg