Проблеми на паркинга на новия мол в Пловдив тормозят шофьори. Освен, че излизането е трудно, табела на изхода на паркинга виси само на едната си страна и може всеки момент да падне върху нечие предно стъкло. За проблема съобщи читател на TrafficNews.bg.

"Не стига, че вътре стана голямо задръстване, но и хората излизат със страх от там, защото табелата всеки момент ще падне", пише читателят ни, който отбелязва, че е "отвратен". 

"Тръгнахме към колата. Качихме се и бяхме заклещени. Както и да е. Чакахме на опашката точно 17 минути. Всички шофьори се ядосваха и на всичкото отгоре висяща табела ни очакваше на изхода, която всеки момент може да падне върху някоя кола и да стане предпразнично нещастие", разказва той.

Табелата в мол "Марково тепе" изглежда се държи само на едната си страна. Падането може да се отрази фатално на нечие стъкло, но при по-висок автомобил може дори да се появи проблем с излизането, без тя да бъде ударена.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg