Как така едни си плащат за "Синя зона" и паркират на предвидените за това места, а други нарушават правилата и никой не ги санкционира? Този въпрос задава читателка на TNS.bg, която ни изпрати снимки на още един нарушител на правилата.

На тях се вижда как шофьор на джип "Нисан" е паркирал возилото си върху тротоара на улица "Пейо Яворов" в Пловдив. Не само, че не е оставил никакво място за пешеходците, но е спрял и от грешната страна на улицата - на отсрещната има предвидени за спиране места, за които обаче се плаща "Синя зона".

Читателката ни се възмущава, тъй като в 17 ч. не е имало кой да санкционира нарушителя - служителят на "Синя зона" не му е обърнал внимание, въпреки че работното му време е до 17:30 ч. Жената не е доволна от факта, че хора като нея са редовни платци на абонамент за "Синя зона", а има и такива водачи, които си спират, където поискат.

Читателката ни посочва, че тъй като улицата е в район Централен и е близо до общината, там редовно се извършват ремонтни дейности. Наскоро е ремонтиран и този тротоар, но не с идеята върху него да бъдат паркирани няколкотонни джипове.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео от интересни места и за наглеци.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TNS.bg