Пореден случай на крайна шофьорска наглост в Пловдив. Снимки от нарушението ни изпрати читател на TNS.bg.

Този път мястото е улица "Мостова" в Пловдив, а нарушителят е шофьор на БМВ със софийски номер. Той е паркирал возилото си не само върху пешеходната пътека, но и напречно на нея, блокирайки я изцяло. Заради арогантното му паркиране всички пешеходци, включително и жените с детски колички, са били принудени да слизат на пътното платно, за да го заобиколят. 

Шофьорът изглежда не е имал желание да се опита да вкара колата си успоредно на пешеходната пътека между двата съседни автомобила, нито пък да пообиколи още малко в търсене на подходящо място за паркиране. Вместо това той без грам свян е вкарал колата си, където му е било удобно, без да го е грижа, че е в нарушение или пък създава неудобства на десетки други хора.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео както на наглеци, така и от интересни места и събития.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

 

 

 

Още новини четете ТУК

tns.bg