Безумна промоция предлага известна верига магазини в Бургас. Цената на уиското за празниците "падна" от 22,99 лв. на 32,99 лв. Читател, който e изпрати снимковия материал, е останал шокиран от промоционалната стойност на спиртната напитка, пише Флагман.

Всъщност намаление няма, а цената е по-висока с 10 лева. Промоцията важи от 21-ви до 27-декември и се предлага с 4 броя коли. Възможно е грешката да е печатна, но със сигурност обърква хората и не става ясно каква е стойността на продукта.

"Интересува ме задачата от рекламата и по точно каква е отстъпката за посочената стока? Има ли такава или пак всичко е търговски трик?", пита се възмутеният бургазлия.



По празниците всички търговски обекти се хвалят с промоциите си. При по-голяма част обаче това е рекламен трик. Всъщност няма разлика в цената, а само слагат по-висока зачеркната стойност, за да се види, че има намаление. Заради голямото пазаруване по това време на годината всички се хващат на въдицата и купуват намалените стоки, за да спестят някой лев.

От Комисията за защита на потребителите предупреждават хората да бъдат по-внимателни при пазаруването по празниците.

Снимки: Флагман

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg