Удар между две коли стана преди минути, съобщи читател на TNS.bg

Катастрофата е между две коли на кръстовището до църквата „Света Петка“ в Пловдив. Светофарите в района са работели, когато автомобилите са се сбъскали. Предполага се, че един от двамата водачи е минал на червено.

Едната кола е ударена точно от страната на шофьора. Няма информация дали има пострадали и какво е състоянието на шофьорите. Полицията тепърва ще изяснява кой има вина за случиото се. Очаква се и екип на Бърза помощ, съобщи още читателят на TNS.bg
Очаквайте подробности!

По-рано през деня моторист катастрофира на улица „Хаджи Димитър” в пловдивския квартал "Христо Смирненски", сигнализира читател наTNS.bg.

Рокерът е шофирал в посока Централна гара, когато по неясни за нашия читател причини губи управление и се удря в едно от дърветата на разделителния остров. Не е ясно дали е имало и друг участник в ПТП-то. 

Водачът е жив, но има сериозни контузни рани по тялото. Той е на възраст около 23 години. На мястото на инцидента са се събрали и други мотористи. Най-вероятно са участници от шествието, за което писахме по-рано днес, при което рокери облечени като Дядо Коледа обиколиха града с моторите си. 

На мястото на катастрофата имаше екип на Пътна полиция.

Ето едно от шествията на мотористите преди инцидента - ТУК 

TNS.bg