Ако някога сте получавали коледни подаръци, от които сте останали разочаровани, то значи не сте виждали най-ужасните предложения за тази година от онлайн магазините. 

Чиния за показалеца

Ако се чудите какво да подарите на някой, който не харесвате, чинийката за пръст е перфектният подарък! Със сигурност ще се съсипете от смях ако решите да го поднесете край блок масата на служебното парти. 

Обици ухо

Момчета знаете, че с бижута можете да спечелите сърцето на всяка жена. Тези обици ще я оставят безмълвна. Уши изключително много си пасват с уши. Последен писък на модата, но и тук е уловката, всеки чифт нови уши имат нужда и от нави обици!

Уред за галене на домашен любимец

Ако сте прекалено развълнувани от поредната драматична серия на турската сапунка довечера или пък сте прекалено зает да чатите в Фейсбук и да пускате снимки в Инстаграм, то тогава не ви остава никакво време да нахраните котката, камо ли да и покажете каквато и да е било любов. Не се притеснявайте! Този уред ще гали котката ви вместо вас.

Рог на еднорог за котка

Сега е моментът да поднесете на котката си двойна изненада. Тя ще ви обича вечно! Плюс това, ако котката ви изчезне, а тя със сигурност ще избяга, може да напишете обява "За последен път е видяна с рог на еднорог". Ах, че сладко ще бъде! 

Пуловер с бебе

Вярно е, че всяка майка може да облече пуловер върху кенгуруто, докато бебето й е вътре, но вместо да насърчава писъците на детето и да привлича шокираните погледи на минувачите, може да сее ужас по друг начин. този пуловер с анимирано бебе, излизащо от женския торс без съмнение ще предизвика паника навсякъде, където се появи.

Рокля вендинг машина

Винаги сте се чудили какво е да си вендинг машина. Тази рокля ще отговори на всичките ви очаквания. С нея дори ще може да шпионирате гаджето си без да бъдете забелязана!

Панталони за пикник 

 

Случвало ли ви се е приятелят ви да ви отправя дрязнещи забележки, че всичко около вас става в трохи, когато си похапвате вкусен сандвич.Ако е така то той ще бъде неизмерно щастлив ако приятелките ви се сетят да ви подарят точно пикник панталон.  Дааа... и колко секси са те!

TNS.bg