Рецидивистът Симеон Стоянчов – Малката Рижа публикува скандално видео в личния си профил в социалната мрежа. В него се вижда как известният крими герой държи флекс в ръка и крещи, че ще реже решетките на килията, за да избяга. Рижата дори пише постове под скандалното видео:

„Бягството наближава!”, „Не остана!”, „Довечера ще бягаме!”

От фотосите в профила на превъртелия престъпник си личи, че той се радва на невиждани привилегии зад решетките. Освен, че явно има достъп до интернет и почти ежедневно публикува послания в профила си, Рижата се е отдал на фитнес занимания и доста е наедрял. Той гордо позира с близо 10 вида хранителни добавки, за които би завидял всеки фитнес маниак. „Като изскоча, ще съм нов човек“, пише под „нацепените“ снимки Рижата.

На друг от фотосите, публикувани съвсем скоро от килията, престъпникът се е щракнал с мобилен телефон в ръка, а на някой е прегърнал свой съкилийник, държейки пура в ръка, пише флагман.бг Премрежените погледи на двамата показват, че не е сигурно какво точно е съдържанието на дебелата цигара. Всички снимки показват, че бандитът явно е уважаван от „колегите си” и се чувства като у дома си зад решетките.

Припомняме, че в началото на 2015 г. Стоянчов получи година и осем месеца при първоначален строг режим за серия от престъпления, извършени за кратък период. Рижата изкара и няколко месеца в затворническата болница в Ловеч, тъй като имаше психически проблеми поради честа употреба на синтетична дрога.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg